MYDL ramper

31. juli 2024

En hel ny kategori af produkter ser nu lyset i Liftups produktsortiment

Adgangsramperne fra producenten MYDL er innovative hjælpemidler, der giver mennesker med nedsat mobilitet sikker adgang til offentlige eller private bygninger. De er fremstillet i Europa og opfylder de gældende standarder og forskrifter. Ramperne er testet af brugere, siden den første rampe i år 2000 blev patenteret af MYDL. I 2006 stod den første innovationspris på hylden hos producenten. 

En hel ny kategori af produkter ser nu lyset i Liftups produktsortiment, der sikrer alle former for tilgængelighed: Et komplet system af adgangsramper til et eller flere trin.

Sikrer tilgængelighed uanset plads

Alle vores ramper, hvad enten de er bærbare, indbyggede, manuelle eller automatiske, imødekommer de fleste tilgængelighedsbehov og udfordringer i alle typer bygninger. Vores adgangsramper kan tilpasses, så de lever op til gældende lovkrav uden at gå på kompromis med bygningernes æstetik.  

Er der minimalt med plads til rådighed – fx i forbindelse med et fortov lige ud for en butiksindgang – vælges en rampe, der er indbygget i selve trinet op til butikken. Vi har modeller, der permanent er tilgængelige og modeller der bare ved et tryk på en knap bliver tilgængelige.  

 

Nem at installere og betjene

Liftups salgs- og serviceteams hjælper dig igennem hele processen lige fra valg af den korrekte modeltype i den korrekte størrelse frem til den færdige installation.  En del af vejledningen hænger selvfølgelig også sammen med hvor ofte, du har behov for rampen.  

Eksempler på spørgsmål, vi afklarer i forbindelse med valg af den ramper, der passer til dit behov: 

 

  • Skal rampen være tilgængelig 24/7? 

  • Vil du gerne have camoufleret rampen? 

  • Skal alle kunne kalde rampen frem eller kun en enkelt person? 

Vi rådgiver dig om, hvorvidt du skal vælge:

Ved at vælge en MYDL rampeløsning fra Liftup sikrer du en effektiv, sikker og lovlig rampeløsning, der imødekommer behovene for både kørestolsbrugere og andre former for køretøjer, du vil sikre nem adgang op ad et trin eller to. 

  • den manuelle eller den automatiske rampeløsning

  • den rampeløsning, der skal trækkes eller foldes ud

  • den løsning, hvor det bare er selve trinet, der bliver til en rampe

Mydl

Mydl ramperne gør din forretnings indgangsparti tilgængeligt for alle. Disse innovative ramper hjælper personer med reduceret mobilitet med at overkomme mindre niveauforskelle på 1-2 trin uden at optage plads i hverken butik eller gadebilledet. De indbygges diskret i indgangspartiet, så butiksfacadens udtryk bevares. Når din rampe ikke er i brug, er den gemt af vejen indeni i et trin. Ramperne består af et bredt udvalg af diskrete løsninger, der både kan være automatiske eller udfoldes manuelt.   

Følg os