Introducerer ny trappelift til kørestole

30. september 2024

Garaventa løfter dig op ad trappen i din kørestol

Liftup forhandler nu Garaventas trappelifte og tilbyder specialdesignede løsninger, der fjerner arkitektoniske barrierer og integreres perfekt i omgivelserne. Hver lift tilpasses individuelle behov både nu og i fremtiden og sikrer en komfortabel og sikker anvendelse. Liftene er støjsvage, pålidelige og brugervenlige, hvilket gør dem velegnede til både private hjem og offentlige steder. 

Garaventa

Specialdesignede platformslifte

Liftup forhandler nu Garaventas trappelifte og tilbyder specialdesignede platformslifte, der fjerner arkitektoniske barrierer samt integreres perfekt i omgivelserne. Hver lift tilpasses brugerens behov, både nu og i fremtiden, og sikrer en komfortabel og sikker anvendelse. Liftene er støjsvage, pålidelige og brugervenlige, hvilket gør dem velegnede til både private hjem og offentlige steder.

Liften fungerer ved at transportere brugeren op eller ned ad trappen på en platform, der er udstyret med sikkerhedsbarrierer og intuitive betjeningsknapper. Platformen kan foldes sammen for at spare plads, når den ikke er i brug. Brugere kan nemt betjene liften via et kontrolpanel eller en fjernbetjening, hvilket sikrer uafhængig adgang til forskellige etager. 

Platformsliftene fås i flere varianter, såsom modellen Artira til kurvede og smalle trapper, samt X3 til lige trappeforløb. Med Garaventa opnår du både frihed og uafhængighed i hverdagen. 

Følg os