Swift

Svensk træhus med udsigt

SCROLL

Svensk træhus med udsigt

Fra denne to-etagers villa kan du nyde udsigten over Sveriges surferparadis - Apelviken uden for Varberg. Det splinternye træhus er præget af skandinavisk design med masser af naturligt lys, åbne og rummelige områder samt naturlige materialer. Derfor passer Swift Pro med ArtWall Perching Bird perfekt til resten af interiøret i Villa Vidablick og naturen omkring huset.  

Hver detalje er designet til at komplementere de betagende omgivelser i Apelviken, idet det her i huset virkelig er lykkedes med den perfekte blanding af moderne luksus og naturlig skønhed. 

Central placering

Swift-liften er placeret i hjertet af huset, ved siden af køkkenet og stuen på nederste etage, hvilket giver hurtig og nem adgang til den øverste etages sociale område og altan med udsigt over Sveriges surfstrand, Apelviken. 

Skandinavisk design: Trappen i træ og det naturlige lys, der strømmer gennem de store vinduer - eksempler på et typisk skandinavisk design med fokus på renheden og enkelheden.
Aftenbelysning: Liften fungerer som en opløftende lyskilde om aftenen og forbedrer både den indendørs og udendørs atmosfære.
Naturlig integration: Med sin ydre glasvæg tillader elevatorliften et smukt lysindfald, og ArtWall Perching Bird føles som en forlængelse af naturen omkring Villa Vidablick.
Harmonisk aldring: Denne nybyggede trævilla på den svenske vestkyst vil ældes yndefuldt i harmoni med det omgivende miljø.
Indendørs-udendørs flow: Store skydedørspaneler skaber en flydende overgang mellem udendørs og indendørs, hvilket bringer naturen indenfor og udvider opholdsområdet udenfor.
Stilfuldt og holdbart køkken: Køkkenet og køkkenøen, lavet af egetræ med en lysegrå poleret granitbordplade, kombinerer stil og holdbarhed, hvilket sikrer, at de forbliver tidløse.

Flere

Cases

Bungalow i Malaysia

Elegance og Innovation: SWIFT Pro Hjemmelift i En Moderne Bungalow i Malaysia

Villa i Vietnam

Moderne Elegance og Kulturel Fusion i En Nyrenoveret Villa i Vietnam

Lifting

People

SWIFT

SWIFT elevatorlifte repræsenterer fremtiden for det stilfulde hjem med hurtig og problemfri tilgængelighed mellem etagerne i dit hjem. Nyd hverdagsluksus med høje standarder for sikkerhed og sindsro. 

lifting people
Følg os