Swift

Arkitekttegnet villa i Holland

Træd ind i denne arkitekttegnede villa beliggende i den vestlige del af Holland, tæt på Haag og kun et stenkast fra havet. Hjemmet fungerer både som familiebolig og kontor, hvor grænserne mellem ude og inde er flydende. Villa Meijendel er en glaskasse i et rektangulært plan, men også et hjem, der er fremtidssikret med en Swift Lite lift, forberedt til genanvendelse takket være den demonterbare konstruktion. 

SCROLL

Villa Meijendel

Træd ind i den elegante Swift hjemme-elevator i den hollandske arkitekt Jan Pesmans splinternye hjem. Et glashus i et frodigt område af den eksklusive og maleriske by Wassenaar. Hovedetagen indeholder et arbejdsværelse, et gæsteværelse og en stor stue i dobbelt højde med glasfacader og skydedøre på tre sider samt et åbent køkken med direkte adgang til haven. Øverste etage indeholder et arbejdsrum på en hems, endnu et gæsteværelse og et soveværelse. Familien Pesman har integreret en hjemme-elevator, som ikke kun passer til interiøret, men som også gør det muligt for dem at bevæge sig nemt mellem etagerne. 

Bæredygtig arkitektur

Som en af grundlæggerne af det internationalt anerkendte arkitektfirma Cepezed, har Jan været i stand til at anvende både sin egen og firmaets filosofi om kvalitet, innovation, minimalisme, cirkularitet og bæredygtighed på sit private projekt og hjem. Dette er tydeligt. Villaen er som et Lego-hus bestående af forskellige Lego-klodser, men i stål og glas. Det faktum, at villaen er bygget som et Lego-hus - det vil sige i form af moduler - betyder, at huset er let at tage ned, genopbygge og genbruge i fremtiden. 

 

 

 

 

 

Strømlinet minimalisme og elegance

Farvepaletten i er domineret af nuancer af grå og sort, hvilket understreger den gennemtrængende minimalisme. Hver detalje er omhyggeligt udvalgt og placeret for at skabe et rent og stilrent udtryk. Hele huset er designet med en filosofi om, at intet unødvendigt skal være synligt, hvilket resulterer i en fornemmelse af renhed og luftighed. Skjulte installationer og minimalistiske løsninger fremhæver denne æstetik, hvor stikkontakter er diskret integreret og holdt til et absolut minimum. Lysstyring, gulvvarme og persienner betjenes alle via fjernbetjening, hvilket eliminerer behovet for traditionelle knapper og kontakter. Dette bidrager yderligere til det strømlinede og moderne design, som kendetegner villaen. Samtidig skaber de store glaspartier en perfekt overgang mellem inde og ude, hvilket lader naturligt lys strømme ind og forstærker den åbne og indbydende atmosfære. 

En fremtidssikret bolig

Villa Meijendel repræsenterer det bedste inden for moderne arkitektur og bæredygtigt byggeri. Med dens modulopbyggede design og innovative løsninger som elevatorliften fra Swift, tilbyder dette hjem en unik blanding af funktionalitet, æstetik og miljøbevidsthed. Dette er et eksempel på fremtidens bolig, hvor hver detalje er gennemtænkt for at skabe et harmonisk og tidløst hjem. 

Flere

Cases

Villa i Vietnam

Moderne Elegance og Kulturel Fusion i En Nyrenoveret Villa i Vietnam

Bungalow i Malaysia

Elegance og Innovation: SWIFT Pro Hjemmelift i En Moderne Bungalow i Malaysia

Lifting

People

SWIFT

SWIFT elevatorlifte repræsenterer fremtiden for det stilfulde hjem med hurtig og problemfri tilgængelighed mellem etagerne i dit hjem. Nyd hverdagsluksus med høje standarder for sikkerhed og sindsro. 

lifting people
Følg os