Garaventa Platformslifte

Liften åbner skolen for Liva

Platformsliften på Søndermarkskolen i Randers sørger for, at alle eleverne kan deltage i Håndværk og Design og andre aktiviteter, som foregår på skolens kælderniveau. Her møder vi Liva, som er elev på skolen og har stor glæde af Garaventa trappeliften på Søndermakskolen.

SCROLL

 

 

 

 

 

 

Liva får adgang til Håndværk og Design med ny lift

På Søndermarkskolen i Randers går der en pige ved navn Liva, som går i 2. klasse. Liva er kørestolsbruger, hvilket tidligere har gjort det udfordrende for hende at deltage fuldt ud i alle skolens aktiviteter, især de, der finder sted i kælderen. Her undervises der i faget Håndværk og Design, og SFO'en tilbyder også en række spændende aktiviteter. Men takket være installationen af en Garaventa-lift fra Liftup, er Livas hverdag nu blevet markant forbedret. 

Liften og dens funktionalitet

Garaventa-liften er designet med brugervenlighed og sikkerhed i fokus. Når den ikke er i brug, står pladen horisontalt, hvilket gør, at den ikke generer de øvrige brugere af trappen. Ved aktivering folder pladen sig automatisk ud, og Liva kan køre sin kørestol op på liften. Herefter løfter liften hende stabilt og sikkert op – eller ned - ad trappen. Øverst slår pladen sig op igen, så den ikke er i vejen. Liften kan betjenes ved hjælp af knapper på selve liften eller via en fjernbetjening, hvilket giver fleksibilitet og kontrol til brugerne. 

Værdien for Liva

Med den nye Garaventa-lift kan Liva nu uden problemer komme ned i kælderen og deltage i Håndværk og Design sammen med sine klassekammerater. Dette har ikke kun betydning for hendes læring, men også for hendes sociale liv og følelsen af inklusion. 

Liva udtrykker sin glæde: "Det er skønt, at jeg kan være med til håndværk og design fremover, sammen med mine venner." 

Denne udtalelse fremhæver den enorme værdi, liften har for Liva. Hun kan nu deltage i undervisningen på lige fod med sine klassekammerater og oplever ikke længere at blive udelukket fra visse aktiviteter på grund af fysiske barrierer. 

"Det er skønt, at jeg kan være med til håndværk og design fremover, sammen med mine venner." - Liva

Betydning for fællesskabet

For klassekammeraterne betyder Livas deltagelse, at de kan arbejde sammen med hende i gruppearbejde og projekter, hvilket fremmer forståelse og samarbejde. De lærer også værdien af inklusion og ser på nært hold, hvordan teknologi kan skabe lige muligheder for alle. 

Installationen af Garaventa-liften på Søndermarkskolen i Randers er et vigtigt skridt mod en mere inkluderende skole. For Liva har det betydet en markant forbedring i hendes skolegang og sociale liv. Hun kan nu deltage fuldt ud i Håndværk og Design og SFO'ens aktiviteter, hvilket styrker både hendes faglige og personlige udvikling. Garaventa-liften er dermed ikke blot en teknisk løsning, men en nøgle til at åbne op for muligheder og skabe en mere inkluderende og lige skolehverdag for alle elever. 

Garaventa

Platformslift til transport af kørestol op ad trappe 

Garaventa Lift designer højt specialiserede løsninger til fjernelse af arkitektoniske barrierer, som perfekt integreres i lokationen. Hver platformslift er bygget efter brugerens aktuelle og fremtidige behov, hvilket sikrer en komfortabel og sikker anvendelse. 

lifting people
Følg os